dartz4all

its time to go to the dark
 
الرئيسيةمكتبة الصورالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 مجرد تجربة بس كدة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
dartz4all
Admin


ذكر
عدد الرسائل : 413
العمر : 23
موقع الباشا اية؟ : مصر شارع عبدالموجود موجود لا امشي يا حيوان
بتشتغل اية يا باشا : علي النت وانت فاهم بقي تظابييييييييييط
مزاجك ؟ : مصحصح وعايز اضربك علي قفاك
عرفتنا منين يا جميل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ : ولا ولا ولا ولا؟ حد ااخر المهم انك استتنضميت لينا
انت انت تعرف حد من اولاد ابو اسماعيل؟ : اكون او لا اكون هذا هو السؤال
انت داخل تسجل في منتدايا لية اكون او لا اكون : عشان انت زميلي اظبطلك منتداك
مزاج البطل الجامد المتظفر الشجاع اللي بيسجل دلوقتي :
هوايتك يا بطل اية؟ بتهوا اية؟ :
علم دولتك اية يا عم الحج :
ركز علي الصورة واوعي تنااااااااااااام :
مزاجك اية يا باسشا باشا باشا باشا باشا :
تاريخ التسجيل : 15/07/2008

مُساهمةموضوع: مجرد تجربة بس كدة   الأربعاء أغسطس 27, 2008 10:58 am

function initbox(){
if (!dom&&!ie&&!ns4)
return
crossobj=(dom)?document.getElementById("dropin").style : ie? document.all.dropin : document.dropin
scroll_top=(ie)? document.body.scrollTop : window.pageYOffset
crossobj.top=scroll_top-250
crossobj.visibility=(dom||ie)? "visible" : "show"
dropstart=setInterval("dropin()",50)
}

function dropin(){
scroll_top=(ie)? document.body.scrollTop : window.pageYOffset
if (parseInt(crossobj.top)<100+scroll_top)
crossobj.top=parseInt(crossobj.top)+40
else{
clearInterval(dropstart)
bouncestart=setInterval("bouncein()",50)
}
}

function bouncein(){
crossobj.top=parseInt(crossobj.top)-bouncelimit
if (bouncelimit<0)
bouncelimit+=8
bouncelimit=bouncelimit*-1
if (bouncelimit==0){
clearInterval(bouncestart)
}
}

function dismissbox(){
if (window.bouncestart) clearInterval(bouncestart)
crossobj.visibility="hidden"
}


window.onload=initbox





_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://dartz4all.ahlamontada.net
dartz4all
Admin


ذكر
عدد الرسائل : 413
العمر : 23
موقع الباشا اية؟ : مصر شارع عبدالموجود موجود لا امشي يا حيوان
بتشتغل اية يا باشا : علي النت وانت فاهم بقي تظابييييييييييط
مزاجك ؟ : مصحصح وعايز اضربك علي قفاك
عرفتنا منين يا جميل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ : ولا ولا ولا ولا؟ حد ااخر المهم انك استتنضميت لينا
انت انت تعرف حد من اولاد ابو اسماعيل؟ : اكون او لا اكون هذا هو السؤال
انت داخل تسجل في منتدايا لية اكون او لا اكون : عشان انت زميلي اظبطلك منتداك
مزاج البطل الجامد المتظفر الشجاع اللي بيسجل دلوقتي :
هوايتك يا بطل اية؟ بتهوا اية؟ :
علم دولتك اية يا عم الحج :
ركز علي الصورة واوعي تنااااااااااااام :
مزاجك اية يا باسشا باشا باشا باشا باشا :
تاريخ التسجيل : 15/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: مجرد تجربة بس كدة   الأربعاء أغسطس 27, 2008 10:59 am

function initbox(){
if (!dom&&!ie&&!ns4)
return
crossobj=(dom)?document.getElementById("dropin").style : ie? document.all.dropin : document.dropin
scroll_top=(ie)? document.body.scrollTop : window.pageYOffset
crossobj.top=scroll_top-250
crossobj.visibility=(dom||ie)? "visible" : "show"
dropstart=setInterval("dropin()",50)
}

function dropin(){
scroll_top=(ie)? document.body.scrollTop : window.pageYOffset
if (parseInt(crossobj.top)<100+scroll_top)
crossobj.top=parseInt(crossobj.top)+40
else{
clearInterval(dropstart)
bouncestart=setInterval("bouncein()",50)
}
}

function bouncein(){
crossobj.top=parseInt(crossobj.top)-bouncelimit
if (bouncelimit<0)
bouncelimit+=8
bouncelimit=bouncelimit*-1
if (bouncelimit==0){
clearInterval(bouncestart)
}
}

function dismissbox(){
if (window.bouncestart) clearInterval(bouncestart)
crossobj.visibility="hidden"
}


window.onload=initbox





_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://dartz4all.ahlamontada.net
 
مجرد تجربة بس كدة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
dartz4all :: قسم البرامج :: برامج بنس لغتها-
انتقل الى: